Lyst til å være med å lage fremtidens bibliotek?
Teknologier som Augmented reality og Virtual reality blir stadig billigere og mer vanlig, og gir oss noen helt nye muligheter til både historiefortelling, informasjonsformidling og opplevelser. Mandal bibliotek og Lindesnes bibliotek samarbeider om å bli blant de første i verden som bruker AR og VR i biblioteket, og nå trenger vi din hjelp til å finne ut hvordan.

Vi har bedt to ansatte fra SKAP om å holde en workshop hvor ALLE er velkommen. Alle kan bidra, uansett alder og bakgrunner; om du er flittigbibliotekbruker eller ikke. Man trenger heller ikke noen forkunnskap om teknologien. Møt opp med et åpent sinn og et ønske om å bidra.

SKAP jobber daglig med kreativitet, innovasjon og ideutvikling. Dette blir en unik mulighet til å få oppleve hvordan elevene på SKAP folkehøgskole jobber, og samtidig være med å lage fremtidens bibliotek.

Vi lover å stelle godt med alle som kommer, og serverer mat i løpet av kvelden.

Påmeldingsfrist er 17. Oktober.
OBS! Vi har begrenset med plasser!

Kommer senere!

Hvorfor holder Mandal bibliotek denne workshopen?

Dette er en del av et prosjekt som er støttet av Nasjonalbiblioteket. Målet er å finne ut hva fremtidens bibliotek er, og hvilken rolle teknologier som augmented og virtual reality vil kunne spille. Vi kan ikke alene sitter og finne opp fremtiden. Vi trenger hjelp fra dere som bruker biblioteket, og vi trenger hjelp fra dere som ikke bruker biblioteket. Sammen kan vi lage et fremtidens bibliotek som er for alle.

Hva skjer med ideene etter workshopen?

Vi vil forsøke å lage en prototype, en slags testversjon, av den beste ideen vi får fra workshopen. Så vil vi gå i gang med å prøve den ut. Alle som er med på workshopen vil få mulighet til å bli testpersoner av prototypen.

Translate »