For skoler og barnehager

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Mandal bibliotek ønsker alle barnehager og skoleklasser velkomne til å besøke oss i vår åpningstid. Matpakker kan spises i Buens foajé (OBS! Ikke i kafeen).

 

Barneavdeling ligger i første etasje i biblioteket. Her finnes bøker, filmer, lydbøker og tegneserier. Vi har iPader som kan lånes for bruk i biblioteket: tre barneiPader med spill, og to iPader til avislesing. Og så har vi Playstation.

 

Lesestund

Mandal bibliotek arrangerer jevnlig eventyrstunder for barn.

Eventyrstundene er åpne for alle, og familier og barnehager/ grupper er velkomne.

Vi ønsker velkommen til en koselig og morsom lesestund her hos oss.

Bokkasser

BokstabelFor å bestille bøker til barnehagen eller klassen/trinnet er det bare å ta kontakt med oss. Dere bestemmer selvsagt innholdet i kassen selv. Om ønskelig er vi behjelpelig med å velge aktuelle bøker som passer aldersgruppen.

Utlånstiden er to måneder. Kassene må hentes.

Vi har stort utlån av barnebøker og det kan i perioder være vanskelig å skaffe mange eksemplarer av de nyeste og mest populære titlene, men vi bestreber å etterkomme ønsker fra dere.

Klassebesøk

Alle klasser er velkomne til å bruke oss i bibliotekets åpningstid. For å låne må elevene ha lånekort. De kan få lånekort når de kommer på biblioteket hvis de ikke har fra før. Da må foreldre eller foresatte ha fylt ut og signert et innmeldingsskjema. Skal elevene ha lånekort setter vi stor pris på om vi kan få klasselistene senest dagen før dere kommer. Da slipper vi lange køer i skranken.

Når dere kommer får dere en omvisning på biblioteket av barnebibliotekaren vår. Hun vil gå gjennom hvem som kan låne, hva man kan låne og hvordan man låner. Gi beskjed på forhånd hvis dere også ønsker lesetips.

Ta kontakt i god tid før ønsket dato. Sett gjerne av tid etter opplegget slik at elevene kan kikke seg rundt, og vi kan hjelpe hver enkelt med å finne riktig bok.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Translate »